Sziasztok!

Először is: Nem vagyunk FÁK! 

Sajnos. 

Pedig szerintünk mindenkinek jót tenne, ha egy rövid időre FA lehetne. 

Komolyan.

Fenséges nyugalom, háttérbe szoruló egó, önzetlen létezés és harmónia a természettel. Mi kell még? De hülyék azért nem vagyunk. 

Tényleg.

Tudjuk, hogy effektíve nem lehetünk FÁK. De tanulni ettől még sokat lehet tőlük! Épp ezért csak annyit szeretnénk, hogy mindenki töltsön egy kis időt a társaságukban és fedezze fel, hogy milyen gyümölcsöző is ez. 

Nem vicc.

Ha a FÁKat megszeretjük, akkor nagy baj már nem lehet! 

Istibizi.


2010.06.15. 07:42 2 hozzászólások

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr342082661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nullnick 2010.08.08. 23:34:43

a fakkli nevet nem értem -

lehet, faragatlan tuskó vagyok :)

FÁKKLI 2010.08.08. 23:51:16

@nullnick: FÁK a KLÍmaváltozás ellen. Igazából FÁKKLIE-nek kellett volna lennie, de az olyan hülyén hangzott. :) A FAKKLI kevésbé. :)

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása