A FA a legszebb ajándék! Indul a 2. hét a FÁKárt és a SZIN bérletekért!

Lezárult a "Szeresd a FÁKat" és "Üzenj a FÁK" nevében játékok első köre, aminek keretében 4db SZIN bérlet és 8db FA talált gazdára! Van aki nem tudott róla? Semmi gond, indul a második hét!

 
Bizony-bizony, a SZIN bérlet mellé Ti is kaphattok 2-2 szép szál FÁT ajándékba, ha ügyesek vagytok és a meghírdetett játékon nyertek. És hogy miért jó ez? 
 
Mert szerintünk igenis az van, hogy a FA a legszebb ajándék széles e bolygón! Legyen szó akár esküvőről, akár gyermekáldásról, vagy egyszerűen csak egy kellemes hétvégi nap emlékezetessé tételéről, az elültetett FA együtt nő szerelmünkkel, gyermekünkkel és szép emlékeinkkel! Épp ezért nagyon örülünk, hogy az első heti játéknak köszönhetően egyből 8db FA talált gazdára és arra buzdítunk mindenkit, (akinek elsőre nem sikerült és azt is aki az első héten nem játszott) hogy készítsen képet, írjon egy üzenetet, legyen aktív a Szeretem a FÁKat oldalon, mert a FÁK meghálálják a gondoskodást! 
 
Játékra fel, mert ha FA van, minden van! 

Címkék: szinjatek

2010.07.26. 01:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr112176263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása