A FAKKLI ott lesz a SZIN-en! És te?

Kíváncsi vagy, hogy mire gondolhatnak a FÁK? Érdekel, hogy melyikük nyeri az első FA szépségversenyt? Netán 2 koncert között szeretnél részt venni egy tömeges FAölelésben?Igen? Akkor ott a helyed Magyaroszág első fenntartható fesztiválján!

Mert Mi bizony ott leszünk! És ott lesznek az Újszegedi Partfűrdő gyönyörű FÁI is. És neked sem kell sok ahhoz, hogy ott lehessél! Mindössze annyi, hogy lájkold a Szeretem a FÁKat oldalt és figyeld a lehetőségeket! 

Addig se feledjétek: ha FA van, minden van! 

FAKKLI!

 

 

 


Címkék: szinjatek

2010.06.28. 15:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr652116191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása