Tervezz pólót, matricát, kitűzőt a FÁKnak!!

A SZIN-nel közös játék keretében, a nyertes tervek megvalósításra kerülnek és a tervező a SZIN-en élvezheti a FÁK vendégszeretetét!

Miami?

Szerinted mit gondolnak rólunk a FÁK? Mi lehet a véleményük arról, ahogy a bolygóval, vagy épp velük bánunk? Milyen jótanácsot adnának nekünk, a klímaváltozással kapcsolatban ha beszélni tudnának? 

Öntsd képekbe humoros, elgondolkodtató, meglepő... ötleteid, készítsd el a legjobb tervet és legyél a szerencsések között, akik SZIN bérletet, 2 db FÁT és természetesen pólót, matricát, kitűzőt nyernek. 

Paraméterek

A terveket pdf / ai (CMYK, 300dpi vagy vektor) formátumban küldjétek be. 

a) matrica: 10x10cm alapterület, kör/négyzet/egyenlő oldalú háromszög

b) kitűző: 44mm átmérőjű (+2mm kifutó), kör alakú

c) póló: mindkét oldalára tervezz mintát, minimum 5x5 - maximum 35x45-ös területen belül. A pólótervekhez kérjük küld el külön a mintát és a látványtervet (arról, hogy a minta hol és miként helyezkedik el a pólón).

Játék menete

Kezdés: július 19. 

Leadás: Augusztus 8. 23óra 59perc. Eddig kell beérkeznie emailen a terveknek. A határidő után leadott tervek nem vesznek részt a játékban.

Eredméynhírdetés: Legkésőbb augusztus tizedike 23:59. 

Nyeremények

Minden kategóriában 3 terv kerül megvalósításra és a tervezők a tiszteletpáldányok mellett 1-1 db 2010-es SZIN bérletet és 2-2 db névre szóló FÁ-t is zsebre vágnak.

Szabályok

Terveidet a fakkliposta@gmail.com-ra küld! A tárgyba írd be, hogy Tervezz!

Egy ember minden kategóriában (póló, kitűző, matrica) elindulhat és akár több tervet is küldhet kategóriánként.

A nyerteseket emailben értesítjük.   

A játékban csak olyan tervvel vehetsz részt, ami szerzőileg a te jogtulajdonod és tartalmilag nem sérti semmilyen magánszemély, jogi személy, társadalmi csoport (vallás, etnikai csoport,...) érdekeit, személyi jogait. A játékban való részvételeddel  eme feltételt elfogadod. 

A játékban a SZIN, illetve a FÁKKLI munkatársai és rokonaik nem vehetnek részt.

Jó tervezést mindenkinek!!


Címkék: tervezz szinjatek

2010.07.14. 08:39 2 hozzászólások

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr632150681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbolygo 2010.08.11. 09:04:36

Tisztelt szervezők!

Lehet tudni, hogy mikor lesz az eredmény hirdetés?
10-ike 23:59 már elmúlt :)

Köszi.
Kisbolygo

FÁKKLI 2010.08.11. 09:56:59

@kisbolygo: Bocsánat, teljesen jogos. Csak a Facebook-ra raktuk ki, innen lemaradt véletlenül. elnézést... via fb:
"Sziasztok! A Tervezz a FÁK nevében! kampány eredményhírdetését kénytelenek vagyunk pár nappal későbbre halasztani, mert a beérkezett rengeteg pályaműnek köszönhetően nem sikerült még meghozni a döntést. Igyekszünk minél hamarabb végére érni a feladatnak és legkésőbb csütörtök éjfélig kihírdetjük az eredményt. Köszönjük a türelmet és megértéseteket kérjük!"

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása