Mit gondolnak a FÁK?

Szerinted mit gondolnak rólunk a FÁK? Mi lehet a véleményük arról, ahogy a bolygóval, vagy épp velük bánunk? Milyen jótanácsot adnának nekünk, a klímaváltozással kapcsolatban? Szerinted te tudod? Akkor ne tartsd magadban!

Miami?

Képzeld el, hogy milyen lehet FÁnak lenni, mennyi bölcsesség, emlék és ötlet gyűlhet fel bennük életük során, amit mind kénytelenk magukban tartani. Segíts nekik és oszd meg velünk, hogy mi nyomja a FÁK lelkét, mit tennének ők a mi helyünkben és mi az amit a legviccesebbnek, leghülyébbnek, legjobbank tartanak bennünk. 

Játék menete

Kezdés: július 20.

Vég: Augusztus 22. 

Sorsolás: Hetente

Heti sorsolás kezdete: minden hétfőn 00 óra 01 perc

Heti sorsolás vége: minden vasárnap 23 óra 59 perc

Nyeremények

Minden héten 1 ember nyer, akinek a nyereménye 1 db 2010-es SZIN bérlet, 2 db névre szóló FA, valamint 2-2 db FAKKLI-s póló, kitűző és matrica! 

Szabályok

Üzenetedet a Szeretem a FÁKat honlapra posztold kommentként. Az üzeneted mindig új/önálló komment legyen, ne másokéhoz fűzd hozzá. A komment végére pedig írd oda, hogy Üzenet a FÁK nevében. Minden héten az nyer, aki azon a héten a legtöbb lájkot kapta FÁS üzenetére. 

Mindenki csak egyszer nyerhet (heti nyertes nem indulhat még egyszer), de ha nem nyertél az egyik héten, a következőn természetesen elindulhatsz. 

A nyerteseket emailben értesítjük. 

A játékban a SZIN, illetve a FÁKKLI munkatársai és rokonaik nem vehetnek részt.  

A FÁK tudják mi a jó! És reméljük most el is mondják!


Címkék: szinjatek üzenj

2010.07.19. 23:18 2 hozzászólások

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr932162433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kirkeba 2010.08.09. 11:38:27

Egy szegedi platán kérdése: miért gondolják az emberek, hogy megkérgesedett a szívem is?

FÁKKLI 2010.08.09. 20:28:19

@kirkeba: mert általában csak azt nézik és látják, ami a felszínen van és ahhoz viszonyítanak, amit ismernek...

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása