Klíma erdő!

A klíma is fontos, az erdő is az, a kettő együtt meg egyszerűen nélkülözhetetlen! A Mi erdőnk, attól lesz klíma, hogy a SZIN környezetterhelésének csökkentésére ültetjük. Azaz Ti ültetitek, akik részt vesztek a játékban. 


 A dolog igen egyszerű:

1) Szeresd a FÁKat! 
http://fakkli.blog.hu/2010/07/19/szeresd_a_fakat

2) Tervezz a FÁKnak!
http://fakkli.blog.hu/2010/07/14/tervezz_1

3) Üzenj a FÁK nevében!
http://fakkli.blog.hu/2010/07/19/mit_gondolnak_a_fak

Ha nyersz, akkor a SZIN bérlet mellé 2db csemetét is kapsz, amiből egyik a Tiéd lesz, a másikat pedig odaajándékozhatod egy barátodnak / családtagodnak / ismerősödnek, vagy épp kedvesednek. A FA mellé egy - egy emléktábla is jár, amin a neveitek mellett a FÁK nevében megfogalmazott üzeneteitek is helyet kapnak majd. 

FÁra fel és találkozunk a SZIN-en!


Címkék: szinjatek okoszin2010

2010.07.29. 13:31 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fakkli.blog.hu/api/trackback/id/tr432184777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

FAKKLI.blog.hu

Azt már régóta tudjuk, hogy NEM ILLIK a kisebbet bántani, de érdemes lenne azt is megjegyeznünk, hogy a nagyobbat meg NEM OKOS. Mert egyrészt bolygónktól is könnyen kaphatunk egy akkorát visszakézből, hogy menten belesodródunk egy evolúciós zsákutcába, másrészt meg egyszerűen nem harapunk az etető kézbe!! Épp ezért figyeljünk a FÁK-ra, tanuljunk tőlük és kezdjük el a FÁvá válás hosszú, de boldogító folyamatát!

Share/Bookmark
Creative Commons Licenc
ÖkoSZIN 2010 - Fenntartható életmódot népszerűsítő kampány a Szegedi Ifjúsági Napokon - KEOP-2009-6.1.0/B A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. www.nfu.hu - www.kvvmfi.hu

KEOP
süti beállítások módosítása